1. VerzekeringsInzicht

VerzekeringsInzicht per 1 januari 2023

Dibevo ZorgPortaal begeleidt werkgevers en werknemers bij het traject van ziekteverzuim en re-integratie en beschermt u tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Om de dienstverlening van het Dibevo ZorgPortaal mee te laten groeien met de nieuwe technologische ontwikkelingen en wensen van werkgevers is het belangrijk dat we het Dibevo ZorgPortaal blijven door ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken zijn we 1 januari 2023 overgestapt naar VerzekeringsInzicht.

VerzekeringsInzicht

Met VerzekeringsInzicht heeft u als werkgever eenvoudig inzicht in uw verzuim. Binnen uw eigen omgeving in VerzekeringsInzicht vindt u op één plaats uw lopende inkomensverzekeringen en documenten, uw verzuimcijfers, brieven en polisbladen. Het is ook de plek waar u vanaf 1 januari 2023 ziek- en herstelmeldingen doorgeeft.

De voordelen van VerzekeringsInzicht

  • Alles op één plek
  • Vergelijk uw verzuimcijfers met de sector
  • Direct inzicht in de ontwikkeling van het personeelsbestand en de verzuimkosten
  • Uitkeringsspecificaties overzichtelijker
  • Supersnel mutaties doorgeven
  • U bepaalt zelf welke gebruikers toegang krijgen
  • Ondersteuning bij vragen

VerzekeringsInzicht is een modern platform en klaar voor de toekomst. Hierdoor kunnen we het Dibevo ZorgPortaal verder ontwikkelen en effectiever maken, zodat we nog beter kunnen aansluiten op de specifieke dagelijkse praktijk van de werkgever. Eén van de toepassingen die we momenteel ontwikkelen is een koppeling met loonadministraties, wat u als werkgever kostbare tijd en geld bespaart.

Vragen?

Neem dan contact met ons op. Het telefoonnummer is 070-777 8042. Of stuur een e-mail naar info@dibevozorgportaal.nl. Wij helpen u graag verder.